о не заплатата ми е 620лв като доход става дума и колкото и да ми се иска маи ще ми се размине и аз да карам хубава кола
Известие
Collapse
No announcement yet.
запитване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikialfa Покажи съобщениео не заплатата ми е 620лв като доход става дума и колкото и да ми се иска маи ще ми се размине и аз да карам хубава кола
Comment
-
колега, за такава сума (а и за по-малка) може да си вземеш кола от форума - поне ще знаеш колко коня е, какво и е сменяно и какво има да се прави...
ако ти трябва кола с по-евтина поддръжка се огледай за някой боксер, ТС е по-капризен...
аз по моята кола съм сменял само консумативи и разни дреболии - спирачни маркучета, два накрайника (ако не броим половината предница заради тъп челен удар с 20км/ч)....
абе разходите са сходни като с всяка друга кола (най общо казано разбира се), но удоволствието е несравнимо166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от clockmaster Покажи съобщениеТа да се върнем на темата
Ако е 1.8, значи е 106 kW = 144 hp
А вероятно тези, дето ти я продават не са много в час. Това не означава непременно, че са мошеници, но най-добре я закарай на една сериозна диагностика преди да купуваш.Last edited by Satanism; d.m.y г., 13:26.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment