Известие

Collapse
No announcement yet.

запитване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

о не заплатата ми е 620лв като доход става дума и колкото и да ми се иска маи ще ми се размине и аз да карам хубава кола

Comment

Първоначално публикувано от nikialfa Покажи съобщение
      о не заплатата ми е 620лв като доход става дума и колкото и да ми се иска маи ще ми се размине и аз да карам хубава кола
      Ми то с всяка кола ще ти е трудно, освен ако не е чисто нова, щото тогава само бензин и масло ти трябва

Comment

да ама при вас нещата са малко по други както и заплатите в софия и се пак незнам какво да правя чеох една тема кадето едно момче пише че се молило данесе чупят скъпите части ама то с молитви нестава само

Comment

Е даде ма в София и повече се кара като цяло, та повече се и чупят колите

Comment

чесно казано аз в софия сам бил само веднаж а и аз вартя по 7-8хил. км на година незнам затова и пиша в форума ви за съвет

Comment

Ми аз не знам какво да ти кажа, до сега не съм имал сериозни разходи по мойта кола (да чукна на дърво), но просто имам късмет ли и аз не знам

Comment

да знам че е на късмет тая работа и аз се чудя какво да правя иначе от продавача имам гаранция за смяна на всичи консумативи бес маслото гаранция 20хил км ама незнам мерси за отзивчивоста ти все пак

Comment

Ами ако гаранцията е 20 хил - една година може да остискаш с нормално каране...
                  Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

да възможно е утре ще проча пак нещата може и някоя снимка да направя зада хварлите и вие едно око

Comment

колега, за такава сума (а и за по-малка) може да си вземеш кола от форума - поне ще знаеш колко коня е, какво и е сменяно и какво има да се прави...
                      ако ти трябва кола с по-евтина поддръжка се огледай за някой боксер, ТС е по-капризен...
                      аз по моята кола съм сменял само консумативи и разни дреболии - спирачни маркучета, два накрайника (ако не броим половината предница заради тъп челен удар с 20км/ч)....
                      абе разходите са сходни като с всяка друга кола (най общо казано разбира се), но удоволствието е несравнимо
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Та да се върнем на темата
                        Ако е 1.8, значи е 106 kW = 144 hp
                        А вероятно тези, дето ти я продават не са много в час. Това не означава непременно, че са мошеници, но най-добре я закарай на една сериозна диагностика преди да купуваш.
                        sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99

Comment

Първоначално публикувано от clockmaster Покажи съобщение
                          Та да се върнем на темата
                          Ако е 1.8, значи е 106 kW = 144 hp
                          А вероятно тези, дето ти я продават не са много в час. Това не означава непременно, че са мошеници, но най-добре я закарай на една сериозна диагностика преди да купуваш.
                          ПО-скоро е 103kw=140кс, с оглед на това, че колата е 97г
                          Last edited by Satanism; d.m.y г., 13:26.
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                          X